Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Szakácsok » Anetti

szakács adatlap
Felhasználó képe
Felhasználónév: Anetti
Becenév: Anetti
Tudásszint: Hobbi szakács
Teljes név: nem publikus adat
Cím: nem publikus adat
Weboldal: nem publikus adat
Regisztráció dátuma: 2011-04-11 19:27:55
Receptek: 0 db receptet töltött fel
A felhasználó összes receptje
Hirdetés!
Bemutatkozás:

Anett vagyok.25 éves.Mániákus sütisütő. :)

Már gyerekkoromban sokat sürögtem a konyhában a nagyik lába alatt és amiben tudtam,segítettem is.Pl. tojásfehérjét felverni,gombócba szilvát,cukrot,fahéjat tenni,méteres kalácsot megkenni...stb.Alig lehettem 10éves,mikor már én sütöttem a palacsintát a családnak és az első saját készítésű méteres kalács sem váratott sokat magára.Sütés terén nagyon szeretem a kihívásokat,így ha van idő,szívesen belefogok akár egy bonyolultabb sütemény elkészítésébe is.Bármit szívesen elkészítek a tortáktól egészen a hájas tésztáig.A családom és a kollégák legnagyobb örömére. :) Sokat adok a külcsínyre,képes vagyok akár egy órán át is díszítgeni az adott süteményt.Én magam nem vagyok az a nagy süteményevő fajta,már a sütés közben eltelek az illattal :) Ritkán fordul elő,hogy egy  "művemből" egy-két szeletnél többet eszem.Inkább az alkotásvágy miatt készítem ezeket a süteményeket.

Mióta főzöl, ki tanított a főzésre / sütésre?

Többnyire a nagyiktól és keresztanyámtól lestem el kezdetekben a praktikákat,de kerimet már szinte túlszárnyaltam(nem nagyképűség,ő mondta).Sokmindennek nézek utána interneten,érdeklődöm cukrász ismerősöktől,sütiskönyveket vásárolok ezrével és nem utolsó sorban kísérletezek az ízekkel. :) De sajnos kevés időm van minderre.

Receptjei:
rendezése:   ABC   Legújabbak   Legjobbak
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*