Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Zsuzsa lebencs levese

felvitel dátuma: 2013-04-29 11:59:29       mai nézettség: 1       nézettség: 1435
részletes recept
Zsuzsa lebencs levese
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 cs lebencs tészta
  • 1 fej vörörhagyma
  • víz
  • 0,5 kg burgonya
  • 15 dkg tokaszalonna
  • , bors, delikát
  • petrezselyemzöld
  • pici pirospaprika
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. A szalonnát felcsíkozzuk és serpenyőben kisütjük. A zsiradék felén megpirítjuk a burgonyát, majd a másikban a tésztát. Annyi vizet felteszünk forrni amennyi levest szeretnénk főzni, majd fűszerezzük ízlés szerint, ekkor adjuk hozzá a piros paprikát is, és felforraljuk. Ha felforrt hozzáadjuk a burgonyát, majd ha az már majdnem megfőtt akkor a tésztát is. Ha minden megpuhult akkor a szalonnával tálaljuk.

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*