Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Zsuzsa káposzta salátája

felvitel dátuma: 2013-05-08 20:13:27       mai nézettség: 1       nézettség: 2087
részletes recept
Zsuzsa káposzta salátája
Hozzávalók 6 személyre:

4.5 teáskanál tárkony ecet(de a sima 10 százalékos is megfelel),6, 5 evőkanál olaj, 3 nagyobb fej vöröshagyma, 1 nagyflakonos majonéz, 1 csésze cukor, 2 közepes sárgarépa, 2 fej közepes méretű káposzta

Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

Összekeverjük az olajata cukrot, és a hagymát (a gagymát apróra vágni), hozzáadjuk az ecetet és keverjük hozzá a majonézt.A káposztát hosszúkás csíkokra gyaluljuk le vagy vágjuk össze és a répát is , majd az összekevert masszával jól dolgozzuk össze . Lehet azonnal fogyasztani.

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*