Tészta:
Krém:
A lisztet, a margarint, , a tejfölt és egy kevés sót, a tojások sárgáját(és a sütőport) összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjül(de lehet tovább pihentetni). Vékonyra nyújtjuk. Kisméretű pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és megsütjük.Míg sül a pogácsa addig elkészítjük a krémet.
A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük , majd sűrű krémmé főzzük. A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 10 dkg margarint. A krémet kettő pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük. Reszelt trappista sajba megforgatni és kész.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.