Nagyon gusztusos és biztos hogy finom is.Én is így csináltam.További jó munkát kívánok.
Hozzávalók:
Kb. 80 dkg-os hízott kacsamáj
1 l tej
Kb. 80 dkg libaháj
8 gerezd fokhagyma, hámozatlanul
só
2 db alma, 2db narancs
10 dkg vaj
A kacsamájat beáztatjuk a tejbe és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, ( én most 5 óra hosszára tettem csak tejbe ) A kacsahájat diónyi darabokra vágjuk, 1-2 evőkanál vizet öntünk alá és közepes lángon kisütjük a zsírját. Az apró, ropogós darabokat kiszedjük. A májat 2,5 – 3 cm szeletekre vágjuk, nem túl forró zsírba tesszük úgy, hogy ellepje a zsír a májat. Hozzá dobjuk a fokhagymát és közepes lángon 5 percig sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is 5 percig sütjük. A narancsot és az almát meghámozom, cikkekre vágom és a vajon megpárolom ezzel tálalom és krumplipürével
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.