Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Zsiradék nélküli fasírt.

felvitel dátuma: 2012-10-14 17:29:52       mai nézettség: 1       nézettség: 1782
részletes recept
Zsiradék nélküli fasírt.
Hozzávalók 5 személyre:
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 2 db áztatott zsemle
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fokhagyma bors
  • frissen őrölt feketebors
  • Vegeta
  • 2 db tojás
  • zsemlemorzsa
     
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, a húsgolyókat zsemlemorzsába forgatjuk, kicsit ellapítjuk és a Szilikon Hercegnő formába rakjuk. Tetejét, aki szeretné, megkenheti egy kis olajjal, de igazából szükségtelen. Szép pirosra sütjük. Szilikonban vagy sütőpapíron meg sem kell fordítani, mert az alja is szépen megpirul.

180 fokon sütjük.

Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:

  • TW Fokhagymaprés
  • 2 db Keverőtál
  • Mesterfogás Keverő
  • Mesterfogás Csipesz
  • Szilikon Hercegnő Forma
Szakács: Marcsi64


Film link: http://tuppervilag.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Erzsébet Mészárosné 2012 október 14

Nagyon guszta... a sütést ki fogom próbálni én is. Ügyes vagy .

0/10 Marcsi64 2012 október 15

Köszönöm. A rántott húst is így készítem már nagyon régóta. Sokkal finomabbak, mert nem úsznak az olajtól, nem tudja magába szívni egyik sem az olajat, így saját zsírjukon sülnek meg. A csirke és pulykamellek tetejét egy kicsit bekenem olajjal, de csak nagyon vékonyan.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*