Nem is nehéz elkészíteni! Ki is próbálom.
Tészta: 50 dkg liszt, 10 dkg cukor, 20 dkg margarin, 10 dkg s.zsír, 2,5 dkg élesztő, 2 tojás sárgája, kis kanál szódabikarbóna, kis kanál sütőpor, 1 citrom héja lereszelve
Lekvár a lapok megkenéséhez
25 dkg dió, 2 cs. vaníliás cukor a töltelékhez.
A tésztához valókat összegyúrjuk és kb. fél órát pihentetjük.
Majd három részre vágjuk, és a kinyújtjuk. A lapokat megkenjük lekvárral és úgy szórjuk meg a dióval. Én a középső lap mindkét oldalát megkenem lekvárral..igy jobban odatapad a dió.
Ha megsült megvárjuk amig kihül és utána tortabevonóval áthúzzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.