3db zsemle,
1 db tojás
2 ev.kanál liszt
pici viz ,ha szükséges
só,bors,hagyma,petrezselyemzöldje
A zsemléket megáztatom,kinyomkodom,hozzáadom a tojást,a lisztet az apróra vágott hagymát és a petrezselyem zöldjét,sózom,örölt borsot teszek bele és kikeverem,ha szükséges pici vizet adok hozzá.
A forrásba lévő vizet sózom és a kezemmel kis gombócokat készítek a masszából és a vizbe teszem,lefedve 5 percig főzöm.Leszűröm és mehet levesbetétként bármilyen zöldség vagy húsleveshez.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.