Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » zombi brownie

felvitel dátuma: 2014-03-21 15:05:16       mai nézettség: 1       nézettség: 979
részletes recept
zombi brownie
Hozzávalók 12 személyre:
  • UJJAK
  • 220 g vaj
  • 100 g porcukor
  • 1 tojás
  • 300 g finomliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • mandula=körmök
  • dzsem vagy piros ételfesték
  •  
  • CSOKIS BROWNIE
  • 120 g finomliszt
  • 1/2 tk szódabikarbóna
  • 1/4 tk
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 3/4 csésze tej
  • 140 g porcukor
  • 2 ek kakaó
  • 50 g vaj
  • 80 g csoki
  • 1 tojás
  • 50 ml olaj
  •  
  • ,,FŐLD,,
  • 15 g kakaó
  • 30 g cukor
  • 40 g finomliszt
  • 1/4 č.l kukoricakeményítő
  • csipet
  • 40 g vaj
  •  
  • csokiöntet
  • 70 g vaj
  • 1 ek kakaó
  • 50 ml tej
  • 160 g porcukor
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

 

Az ujjak hozzávalóit gyúrjuk, fél órát hideg helyen pihentetjük, ujjakat formálunk belőlük (ebből 5 db hajlítva lesz), ételfestékkel színezzük, helyükre illesztjük a körmöket, 170-180 fokon 20 perc alatt készre sütük.

A browniehoz keverjük össze a lisztet, szódabikarbónát, vaníliás cukrot, sót. .A tejben felolvasztjuk a cukrot kakaót, hozzáadjuk a csokit, vajat. A tojást kikeverjük az olajja. Mindent összekeverünk és 25 perc alatt 180°C-on sütjük.

A ,,földhöz,, keverjük össze a hozzávalókat és morzsoljuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe., együtt süthetjük a brownieval 10-15 percet

ŐSSZEÁLLíTÁS: a browniera öntünk csokiöntetet, rászórjuk a ,,földet,, , beleszurkáljuk az 5 ujjat.

Szakács: Silvia


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*