1/2kg murokvagyis sárgarépa, 1/4kg petrezselyem, 1/2kg burgonya, kicsi káposzta cik, fokhagyma 3 gerezd, 1 jo nagy fej paradicsom, 1 hagyma , so , bors,petrezselyemzöld ,1kg hus 1kgburgonya a sobafötbe,, 1kg hus füszerek sültcsirkére valo füszerek a barackzoszba 1kg barack 1/4kg cukor, 1 kicsi kanál fahaj, 1kanál liszt
a zöldséglevest odatesszük a hust egy 5 l fazékba, összevágod a sárgarépát, petrezselymet, burgonyát a cik káposztát, a paradicsomot a fokhagymát a petrezselyem zöldet beleteszed a végén a sot, borsot s kicsi ételizesitöt a sobaföttet meghámozom a burgonyát kockára vágom vizzel s 1 kanál soval odateszem föni, mikor megvan leszüröm kiteszem a tálra s megételizesitözöm a hust megfüszerezem beteszem olajba a sütöbe pirosra sütöm a barackzosz,a barackot egy pici vizzel odateszem föni bele a cukrot fahajat s mikor majdnem kész a kanál lisztet kikeverem hideg vizzel s belekavaraom jo étvágyat kivánok
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.