Nagyon tartalmas és finom leves, biztosan ízlik majd az enyémeknek is, koszike!
25 dkg cukorborsó
15 dkg vajbab
2 db sárgarépa
1 db fehérréa
1 db hagyma
4 db virsli
só, vegeta,pirospaprika, olaj
Csipetkéhez:
liszt, 1 tojás , só
A hagymát, zöldséget megtisztitjuk és kockázzuk.
Olajon megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a zöldfséget, cukorborsót, vajbabot és tovább dinszteljük. Kb 1O perc mulva megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, pici vegetát teszünk bele és felegendjük annyi vizzel, hogy ellepje. Belerakjuk a karikára vágott virslit és tovább főzzük. Ha megpuhult a zöldség, csipetkét rakunk bele és készre főzzük, tetejét megszórjuk petrezselyemzölddel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.