1 kg csirkemell
1 zacsko mirelitt vegyes zoldség
1 konzerv kukorica
vegeta,olaj
1 doboz tejszín
1 sajt
reszelt sajt
A csirkemelleket csíkokra vágju,majd vegetával megszorjuk és olivaolajjal egy kicsit leontjuk.
A mirelitt zoldségeket megfozzuk sos vízben.A tejszínt osszekeverjuk a kinyomos sajttal és a reszelt sajttal.
A romai tál aljára egy kevéske olajat ontuk ,majd belerakjuk a csibemelleket.Rátesszuk a zsoldségeket,a konzerv kukoricát,majd ráontjuk a tejszínt.
Sutoben 18-200 fokon sutjuk 30 percig
Rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.