1 fej vöröshagvma
csipet fokhagvma
1 szál sárgarépa kockára vágva
20 dkg gomba (helyettesíthető más zöldséggel is, pld. tökféle, padlizsán)
2 db paradicsom vagy 2-3 kanál paradicsompüré
20 dkg burgonya kockára vágva
20 dkg zöldborsó
30 dkg körettészta (főzzük ki előre, sós vízben)
késhegynyi pirospaprika
pici kömény
oreganó
só
olaj
tejföl vagy joghurt
Dinszteljük meg a hagymát, és a zöldségekkel főzzünk kevés vízzel paprikást a szokásos módon.
Tegyük rá a fűszereket.
Amikor a zöldségek puhák, tegvük hozzá a körettésztát és keverjük össze.
Tálaljuk tányérra és locsoljuk meg tejföllel.
Díszítsük nyers paradicsommal és frissen vágott petrezselyemmel, esetleg friss bazsalikomlevéllel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.