Hozzávalók:
½ kg tészta ízlés szerint
1 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 2 szál újhagyma, 1 darab sárga paprika, 2 db paradicsom , 2 evőkanál olívaolaj, fél citrom leve, 1 csipet só,1 kk darált fekete bors, 2 levél fejes saláta 1 késhegynyi bazsalikom 1 tk szárított fokhagyma
Ízesítésként ,bármilyen saláta öntet ,reszelt sajt
Tegyünk egy nagyobb lábasba vizet, adjunk hozzá sót, majd forraljuk fel.Ha forr a víz tegyük bele a tésztát , és lassú tűzön főzzük puhára. Szűrjük le, majd öblítsük le hideg vízzel, és várjuk meg, míg alaposan lecsepeg.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, adjuk hozzá a nagyobb darabokra felvágott zöldségeket, és erős lángon pirítsuk meg.
Tegyük a kifőtt tésztát egy tálba, tegyük hozzá a sült zöldségeket, ízesítsük citromlével, borssal, és ha szükséges, egy kevéske sóval. Tépkedjük bele a saláta levelet – és szórjuk rá a bazsalikomot meg a szárított fokhagymát majd óvatosan keverjük össze.
Tetejére tehetünk saláta öntetet reszelt sajtot
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.