1 cs. Tante Fanny gasztró réteslap 500 gr ( csak fél csomagot, 5 lapot használunk fel )
10-10 dkg sárgarépa, zöldség, zeller, karfiol, brokkoli, gomba
3 ek tejföl
1 ek étkezési keményítő
1 db tojás olaj, bors, só ízlés szerint
A Tante Fanny rétestésztát kivesszük a hűtőből és 20 percig pihentetjük szoba hőmérsékleten. ( zárt csomagolásban )
A réteslap egy rétegét rátesszük a sütőpapírra, majd olajjal megkenjük.
Alsó egynegyedére helyezzük a tölteléket, a tészta széleket tojással bekenjük, és a sütőpapírral segítve óvatosan feltekerjük. ( a tészta szélét behajtjuk, hogy a töltelék ne jöjjön ki ).
A sütőt 200 C fokra felmelegítjük, és aranysárgára sütjük.
Töltelék:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd kockára daraboljuk, olajon megpároljuk és hozzáadjuk a karfiolt, a brokkolit és a gombát (félig pároljuk meg), majd kihűtjük. hozzáadjuk a tejföllel kikevert tojást és keményítőt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.