50 dkg zöldségkeverék (sárgarépa, borsó, karfiol, brokkoli)
25-30 dkg pulykamell kocka
1 dl tejföl
ételízesítő
őrölt bors
2 db leveskocka
kevés olaj
vágott petrezselyemzöld ízlés
A zöldségeket egy lábosba öntöm, és ételízesítővel megszórva kevés víz hozzáadásával megpárolom. Közben egy serpenyőben egy evőkanálnyi olajon megfuttatom a húskockákat, majd kis lángon párolom azt is. Mikor a hús már puha, hozzáteszem a zöldségekhez, felengedem annyi vízzel, hogy leves sűrűségű legyen, és beledobom a leveskockákat, megszórom őrölt borssal. Hagyom, hogy összemelegedjen, majd a simára kikevert tejfölt felengedem egy kis forró lével, és a leveshez öntöm. Megszórom petrezselyemzölddel és már lehet is tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.