Nagyon szeretem az ilyen kajákat, mutatós és finom. Koszi!
4 db nagyobb burgonya
30 dkg mirelit zöldség keverék
3 dl tejföl
5 dkg vaj
20 dkg reszelt trappista sajt
1 db tömlős krémsajt /200g/
só
őrölt fehér bors
metélő hagyma
szerecsendió
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni. A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval,metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk.
Elkészítés: A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk. A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot. A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk,reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.