5O dkg sertéscomb
2 fej vöröshagyma
3 db sárgarépa
2 db fehérrépa
1/2 zeller
1/2 karalábé
1,5 dl cukorborsó
5-6 db krumpli
1 csokor kapor
só, bors, pirospaprika
A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztitjuk, apróra vágjuk és az olajon megpiritjuk. Hozzáadjuk a húst,, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk pici köménymagot is tehetünk bele - majd felöntjük vizzel. Ha félig puha a hús, akkor hozzáadjuk a felkockázott zöldséget és a cukorborsót, krumplit. Tovább főzzük. Amikor az összes hozzávaló megfőtt, megpuhult - megszórjuk friss kaporral és lehúzzuk a tűzről.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.