1/2 kg darált hús,
1 db sárgarépa,1/2 db zeller,20 dkg gomba,2 db tojás, 1 nagy fej hagyma,4 gerezd fokhagyma, 1 db.zsömle,örölt bors,só, piros paprika,parmezán sajt kb. 2-3 dkg reszelve,kb.10dkg szeletelt bacon szalonna
( aki szereti + főtt tojást is rakhat 3db-ot a közepébe)
A sárgarépát és a zellert nagylyukú reszelőn lereszelem.A hagymát apróra vágom a fokgagymát reszelem.
A hagymát kevés olajon ledinsztelem majd a darabolt gombát lepárolom vele.
A darált húsba keverem az ásztatott zsemlét majd a hozzávalókkal össze keverem.Szükség szerint utána ízesithetem.
A szolonnával kibélelek egy sütő formát és a masszát belerakom.
Hideg sűtőben kezdem a sűtését és közepes lángon tű próbáig sütőm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.