Így már világos! Nagyon tetszik, hamarosan elkészítem, mert ezt szereti mindenki.
8O dkg csirkemell
6 db zsemlye vagy kifli
4 tojás
1 fej hagyma
3O dkg csirkemáj
só, petrezselyemzöld,kelbimbó, sárgarépa, pici hagymák
A zsemléket tejbe áztatjuk majd kifacsarjuk. Hozzáadjuk a 4 tojást, az apróra vágott májat és hagymát, petrezselymet, majd izesitjük sóval, borssal, pirospaprikával. Közepesen lágy tölteléket készitünk. A csirkemellet felszeleteljük és picit kiklopfoljuk.
Egy szelet csirkemellet függőlegesen a római tál közepére helyezünk, mellé rakunk egy adag tölteléket. Majd ujabb husszelet, töltelék - ezt addig folytatjuk mig a hozzávalók tartanak. A hus köré elrendezzük a zöldséget, apró hagymát - lehet hagymakarika is -majd 3 evőkanálk olajat csurgatunk rá.
Lefedjük a tálat 18O fokon 6O percig sütjük. Ez idő után élevesszük a tál tetejét és még 15 percig piritjuk.
Ez nem saját recept - most készitettem először, nagyon kiadós az ize pedig fenséges .
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.