1 fej vöröshagyma
3-4 szál sárgarépa
1 fehérrépa
1 evk liszt
1-2 paradicsom
1 paprika
40 dkg cukorborsó
fél kg csirkemell filé
1 dl tejföl
kakukkfű, oregánó, tárkony
kevés piros arany
só
bors
1 kk hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu/
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott csirkehúst, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.
Kevés vízzel felöntjük, mikor már kezd puhulni a hús beletesszük a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret, zöldborsót, cikkekre vágott paradicsomot és a paprikát.
Piros aranyat adunk hozzá.
A tejfölt kikeverjük 1 ek liszttel és ha megfőtt az összes zöldség és a hús behabarjuk vele a ragut.
Hozzá tésztát javasolok, nálunk spagetti tésztával készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.