1 db.kész 25 dkg leveles tészta
4szelet vékony csirkemell kb.25dkg,1fej vöröshagyma,1fej lila hagyma,25 dkg gomba,10dkg bacon szalonna vagy húsos szalonna,6-8 db közepes kelkáposzta levél,só,örölt bors,kakukkfű izlés szerint,10dkg tömlös sajt(lehet kolbászos ,snidlinges),3 kanál olaj.
1db.tojás a lekenéshez.
A csirkemellt sózom borsozom mindkét oldalán.A kelkáposzta leveleket blasírozom és utána lecsepegtetem.A csirke melleket elősütöm majd a visszamaradt olajon a hagymát és a bacon szalonna 3/4 ét ledinsztelem majd erre a felszeletelt gombát rakom .Sózom és kevés kakukkfűt szorok rá és lepiritom.A leveles tésztát kihajtom a papírjával majd a közepére hosszába rakom a kelkáposzta leveleket.Erre az elősütött csirkemelleket rá a maradék darabolt bacon szalonnát és ráhalmozom a gombát.Tetejére lila hagyma karikákat teszek és rányomom a sajtot.Ráhajtom a tésztát úgy ,hogy átfedje egymást és a végeit aláhajtom.Megszurkálom villával és díszithetem kevés kiszúrt tészta figúrával.Felvert tojással jól átkenem.Előmelegített sütőben kb 25-30' sütöm.Hagyom állni majd salátával tálalom!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.