Hozzávalók
50 dkg csirkemell filé
4-5 szál sárgarépa
2-3 paradicsom
1 fej hagyma
3 szál új hagyma zölddel együtt
1 tk örölt bors
1tk só
1 csipet őrölt kömény
1 pici piros paprika
2 gerezd fokhagyma
Olaj
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk őrölt borssal, köménnyel, ízesítjük a zúzott fokhagymával,,sózzuk, és a kevés olajon elkezdjük pirítani .A pici piros paprikával ekkor szórjuk meg . Közben a zöldségeket megtisztítjuk
és vékonyan felcsíkozzuk, én mindent a zöldség szeletelőn vékonyra szeltem . A serpenyőben már a közepes lángon piruló csirkecsíkokat kétszer háromszor átforgatjuk amolyan félkészre . Amikor a hús szépen fehéredik belerakjuk az összes zöldséget mellé és további 15 perc alatt készre pároljuk .
Hozzá fűszeres uborka salátát tálaltunk és kivételesen burgonya pürét ,de lehet hasáb burgonyával is .
http://www.receptlap.hu/recept/fuszeres_uborkasalata__tejfollel_10166
A hozzávaló saláta receptje csatolva van
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.