- 8 db csirke felsőcomb
- 70 dkg mexikói vegyeszöldség
- só, bors, majoranna
Nagyon egyszerű, de finom étel.
A vegyeszöldséget 3,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelembe öntöm, fűszerezem, a Navigeniót 4-es fokozatra állítva, fedő alatt melegíteni kezdem. Közben befűszerezem a csirkecombokat és szorosan egymás mellé a közben felengedett mirelit zöldség tetejére rakom. Visszateszem a fedőt, a Navigeniót automata főzésre állítom, az audiotermet 25 percre programozom, inicializálom és hagyom őket dolgozni. Mielőtt enni akarunk, a Navigeniót az edényre fordítva ropogósra sütöm a csirkecsombokat. Bőségesen lesz alatta nagyon finom, vitamindús szaft, ezért mély tányérban tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.