Na jó, de mi az a bulgur???
25 dkg előfőzött bulgur
1 fej lilahagyma
1 zeller
10 dkg brokkoli
1 mk só
1 ek olívaolaj
zöldségzöld
5 dl forró vízben teszek 1 mk sót, majd az előfőzött bulgurt és 10 percig főzöm.
Olívaolajban az apróra vágott lilahagymát enyhén megpirítom, majd hozzáadom a kockára vágott zellert és a brokkolit, zöldségzöldet.
Együtt még egy kicsit lassú kevergetés mellett párolom.
És hozzáadom a már megfőzött és pár percig lefedett edényben pihentetett bulgurt. És az egészet összekeverem.
Edényformát ( bármi lehet ) megvizezek és a keveréket beletömködöm, majd enyhén ütögetve kiborítom.
Így az edény formáját felvéve tetszetős formát kapunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.