· 1kg csirkemell hús
· 1,5 kg burgonya
· 2 fej vöröshagyma
· 50 dkg vegyes zöldség
· 8 gerezd fokhagyma
· 1 tk só
· 1 kk bors
· 1 kk majoranna
· 1 kk kakukkfű
· 1 tk piros paprika
1. A megmosott, meghámozott burgonyát apró kockákra vágjuk,forró olajban megsütjük.
2. A csirkemellet t is kockákra vágjuk, majd nagyon kevés olajon pirítani kezdjük.
3. A meghámozott vöröshagymát felaprítjuk, vagy lereszeljük. A fokhagymát szintén felaprítjuk.hozzáadjuk a húshoz
4. megfőzzük a vegyes zöldséget ,majd leszűrjük .
5. Hozzáadjuk a húshoz, majd fűszerezzük.
6. A burgonyát és a húst összekeverjük,+a zöldségeket is hozzáadjuk de ez a lépés elhagyható viszont így az igazi .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.