Hozzávalók:
· 4 szelet karaj csont nélkül
· 2 db paradicsom
· 2 db hegyes erős paprika
· 1 fej lila hagyma
· 4 szelet gépsonka
· ½ szál póréhagyma
· 4 szelet trappista sajt
· só
· grill fűszer
· 5 dkg vaj
· őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát, póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.