Isteni finom, nagyon tetszik!
1,20 kg sertéscomb /lehet csirke,pulykamell,karaj /
1kg vegyes zöldség / sárgarépa,zöldborsó,kukorica,karfiol,brokkoli /
1 nagy doboz tejföl
20 dkg trappista sajt
10 dkg szeletelt bacon
só
őrölt bors
grill fűszer
ételízesítő
5 dkg vaj vagy margarin
étolaj
Előkészítés:A húst leszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,borssal grillfűszerrel ízesítjük majd kevés olajon átsütjük.A zöldségeket vajon megpároljuk ételízesítővel és borssal fűszerezve.A sajtot lereszeljük.
Elkészítés:A tepsink /az enyém 24x30/ aljára bacon szeleteket teszünk,Sorban rárakjuk a hússzeleteket majd befedjük a párolt zöldséggel.Meglocsoljuk tejföllel,megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük,amig a sajt kicsit megpirul a tetején.Külön karika sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.