Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Zöldségágyon sült kacsacomb párolt káposztával

felvitel dátuma: 2012-06-10 13:55:35       mai nézettség: 1       nézettség: 1782
részletes recept
Zöldségágyon sült kacsacomb párolt káposztával
Hozzávalók 2 személyre:

Hozzávalók: 4 db. kacsacomb, majoranna, , bors, keveréke, ízlés szerint,

Körethez:1 kg. újkrumpli,négybe vágva egy marok cukorborsó, 3 szál sárgarépa hosszú csíkokra vágva, ,1zöldpaprika karikára vágva,1 hagymanégy darabra vágva.ha van 1 db. paradicsom,/nekem nem volt/

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 2 perc

Elkészítés:

Elkészítés:A cseréptálat fél órát vízbe áztassuk be. A combokat beírdalom, az összekevert fűszerrel jól beszórom, és a bőrével lefelé cseréptálba teszem. A sütőt 200 fokra kapcsolom, majd jó fél órát tető alatt sütöm a combokat. Hústűvel megbököm, és ha már könnyen kihúzható a tű beleteszem a feldarabolt köretnek valót. Ha netán zsíros a kacsa öntsünk le a zsírjából.Amikor elfőtte a levét levesszük a tetőt, és pirosra sütjük. Én párolt káposztát csináltam hozzá.

 Káposzta készítése? a káposztát legyalulom, besózom. Míg áll a sóban, vizet fórralok, és leöntöm a káposztát.Leszűröm. Kevés zsiradékon 1 hagymát üvegesre párolok, majd a leszűrt káposztát beleteszem. Fedő alatt puhára párolom. Teszek rá kevés ecetet, ez lehet ízlés szerint, ki milyen savanyúan szereti.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*