Csirke-combok
sok petrezselyem
10 dkg vaj
prézli
A feldarabolt (alsó és felső) csirkecombokat besózzuk. Kb. 2 óra múlva sok apróra vágott petrezselyem és kevés prézli keverékébe forgatjuk. (2/3 - 1/3 arány) Jól kivajazott (10 dkg) jénaiba fektetjük, rázárjuk az edény tetejét és kb. 50 percig sütjük 200 C-on.
Krumplipürével, salátával finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.