KB: 2 kg zöld paradicsom
1 dl víz
1 csomag vaniliás cukor
1 szál fahéj
5-6 szem szegfűszeg
1 citrom leve
Zselírozott cukor adagnak megfelelően
KB : 2 kg zöld paradicsom kockákra vágva, bele fazékba és egy dl vízzel és vaniliás cukorral, fahéllyal, szegfűszeggel puhára főzni. Átpasszírozni. Megmérni mennyi a lé és a zselíres cukrot a mennyiségnek megfelelően adagolni. Felforralni bele a citrom levet, üvegekbe zárni és száraz dunsztba pihentetni kihűlésig. 11 üveggel lett. Az íze hasonlít az almához, vagy fügéhez.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.