nem lehet rosz,ki fogomprobalni csak nem ertem,hogy menyire lesz vastag ha csak 25 percet kell fozni majd atpaszirozas utan 3 percet
-zöldparadcsom
-Befőzőcukor Extra 2:1
-vaniliacukor
-citrom leve
-rumaroma
A paradicsomokat megmosom feldarabolom,és főni teszem annyi vizzel hogy épp ellepje.Miután jó puhára megfőtt átpaszirozom.
Megmérem a levet és azszerint hogy mit ír a cukron 900 ml lé és 1 csomag cukor vagy 700 ml lé és 1 csomag cukor (nem mindig egyforma legalábbis itt) 3 percig főzzük tetszés szerint ízesitjük citromlével vagy rummaromával vagy vaniliával
Forrón üvegekben töltöm és úgy hagyom mig kihül :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.