nagyon izletesnek tunik
Hozzávalók: paprika, káposzta felöntőlé: 1 l vízhez 3 dl ecet, 3 dkg cukor, 3 dkg só,1 kávéskanál mustármag,1 kávéskanál szemes bors,2 db babérlevél, tartósítószer, késhegynyi borkén
Elkészítése: Az eltenni való paprikát a száránál kereken kivágjuk, a káposztát megtisztítjuk, majd legyaluljuk, meghintjük 2 ek. sóval hagyjuk állni 2 órán át .Majd a besózott és kifacsart káposztával megtömjük a paprikákat .Azután bő szájú üveg fenekére borsot, és a fentieket beletesszük, a paprikát rárakjuk, szépen, egymás mellé. Azután ecettel hígított cukros vizet ráöntünk, tetejére szalicilt és borként teszünk és lekötjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.