40 dkg csirkemáj
30 dkg zöldborsó ( konzerves)
4 ek hidegen sajtolt kendermag olaj
http://grapoilashop.hu/
1 ek frissen reszelt gyömbér
4-5 ek szojaszosz
1 tk tariyaki ( elhagyható)
A megtisztított májat vágjuk nagyobb kockára és pirítsuk meg a felforrositott olajban.
A tűzről vegyük le és adjuk hozzá a szojaszoszt, reszelt gyömbért, a lecsepegtetett zöldborsót, illetve a tariyakit ha szeretjük.
Tegyuk vissza a gázra és 1-2 percig piritsuk tovább.
Rizzsel találjuk még forrón.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.