Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Zöldborsós sertésragu

felvitel dátuma: 2012-10-21 17:51:39       mai nézettség: 2       nézettség: 2244
részletes recept
Zöldborsós sertésragu
Hozzávalók 2 személyre:
  • 1 kis hús, talán lehetett 25 dkg
  • 1 kicsi fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagymácska
  • 2 ek Oliva olaj
  • 1 mk Dijoni mustár
  • 1 mk Kalocsai Darált piros paprika (üvegben eltett)
  • 1 mk őrült piros fűszerpaprika
  • bors
  • majoránna
  • vegeta
  • 1 marék zöldborsó
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel, majd a TurbóAprítóban összedaraboljuk.

Az olajat beletesszük az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe, felmelegítjük és a hagymát üvegesre pároljuk.

Levesszük a tűzről és a fűszereket a hagymához keverjük. Beletesszük a kockára vágott húst, összekeverjük és visszatesszük a hőforrásra. Belekerül azonnal a zöldborsó is, amivel szintén összekeverjük és lefedjük az edényt a tetejével. A ragut készre főzzük, lassú tűznél, kis fokozaton.

Figyelem! Víz egy milliliter sem kell hozzá!

Közben a Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük a rizst is az alábbiak szerint:

http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/

A ragut én rizs körettel szeretem, ezért ez készült hozzá.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://tuppervilag.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*