A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel, majd a TurbóAprítóban összedaraboljuk.
Az olajat beletesszük az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe, felmelegítjük és a hagymát üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és a fűszereket a hagymához keverjük. Beletesszük a kockára vágott húst, összekeverjük és visszatesszük a hőforrásra. Belekerül azonnal a zöldborsó is, amivel szintén összekeverjük és lefedjük az edényt a tetejével. A ragut készre főzzük, lassú tűznél, kis fokozaton.
Figyelem! Víz egy milliliter sem kell hozzá!
Közben a Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük a rizst is az alábbiak szerint:
http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/
A ragut én rizs körettel szeretem, ezért ez készült hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.