60 dkg sertéscomb
só. őrölt bors
egy csipetnyi őrölt kömény
egy csipetnyi curry
2 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
egy kevés majoránna
egy evőkanál sűrített paradicsom
egy csipetnyi csili pirospaprika (erős pirospaprika)
olaj
10 dkg zöldborsó
3 dl pecsenyelé
A húst kockára vágjuk, majd a sóval, borssal, köménnyel, curryvel, hagymával, fokhagymával, majoránnával, sűrített paradicsommal, pirospaprikával és az olajjal jól összekeverjük, majd egy serpenyőben, forró olajon egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük a pecsenyelével, ha nincs akkor víz is jó, letakarva kis lángon fél puhára pároljuk, bele tesszük a zöldborsót készre pároljuk. Szükség esetén még ízesítjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.