Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Zöldborsós sertésragu

felvitel dátuma: 2014-01-19 15:18:10       mai nézettség: 1       nézettség: 1437
részletes recept
Zöldborsós sertésragu
Hozzávalók 3 személyre:

60 dkg sertéscomb
. őrölt bors
egy csipetnyi őrölt kömény
egy csipetnyi curry
2 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
egy kevés majoránna
egy evőkanál sűrített paradicsom
egy csipetnyi csili pirospaprika (erős pirospaprika)
olaj
10 dkg zöldborsó
3 dl pecsenyelé

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

A húst kockára vágjuk, majd a sóval, borssal, köménnyel, curryvel, hagymával, fokhagymával, majoránnával, sűrített paradicsommal, pirospaprikával és az olajjal jól összekeverjük, majd egy serpenyőben, forró olajon egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük a pecsenyelével, ha nincs akkor víz is , letakarva kis lángon fél puhára pároljuk, bele tesszük a zöldborsót készre pároljuk. Szükség esetén még ízesítjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*