Nagyon szép, nagyon fincsi és nagyon szeretem!
1 kg csirkezúza
20 dkg zöldborsó
2 dl fehérbor
1 dl tejföl
2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma vagy
fokhagymagrannulátum
só
őrölt bors
A csirkezúzát megmossuk. A hagymát kockákra vágva megdinszteljük, mad rátesszük a zúzát. Fehéredésig kavargatjuk, majd fűszerezzük és felöntjük a fehérborral. Kis lángon pároljuk. Amikor megpuhul a zúza, rádobjuk a borsót, mert annak nem kell több tíz percnél. Végül beletesszük a tejfölt, és átrottyantjuk. Én ma nokedlivel tálaltam ebédre.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.