Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 17 csütörtök Rudolf névnapja

Főoldal » Zöldborsós csirkezúza

felvitel dátuma: 2011-09-27 13:16:59       mai nézettség: 1       nézettség: 1232
részletes recept
Zöldborsós csirkezúza
Hozzávalók 3 személyre:

1 kg csirkezúza

20 dkg zöldborsó

2 dl fehérbor

1 dl tejföl

2 fej hagyma

3 gerezd fokhagyma vagy

fokhagymagrannulátum

őrölt bors

http://www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A csirkezúzát megmossuk. A hagymát kockákra vágva megdinszteljük, mad rátesszük a zúzát. Fehéredésig kavargatjuk, majd fűszerezzük és felöntjük a fehérborral. Kis lángon pároljuk. Amikor megpuhul a zúza, rádobjuk a borsót, mert annak nem kell több tíz percnél. Végül beletesszük a tejfölt, és átrottyantjuk. Én ma nokedlivel tálaltam ebédre.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 szeptember 27

Nagyon szép, nagyon fincsi és nagyon szeretem!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*