Nagyon szép, nagyon szeretjuk!
1/2 kg zöldborsó /mirelit/ vagy 1kg friss
3 szál sárgarépa
2 szál fehér répa
1/4 zeller
1 fej vöröshagyma
petrezselyem zöld
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
2 kk.pirospaprika
5 dkg vaj
2 ek.finom liszt
A galuskához:
1 db tojás
10 dkg finom liszt
só
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,feldaraboljuk.
Elkészítés:A vajon 8-10 percet dinszteljük a zöldségeket.Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá.Megszórjuk a liszttel,pár percig pirítjuk majd beletesszük a vöröshagymát egészben / a végén kivesszük/ zöldborsót,petrezselymet,pirospaprikát.Felöntjük a kívánt mennyiségre és készre főzzük.A tojásból és a lisztből galuska tésztát keverünk és a végén a levesbe szaggatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.