Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Zöldborsófőzelék, sült debrecenivel

felvitel dátuma: 2012-11-12 22:44:13       mai nézettség: 1       nézettség: 1459
részletes recept
Zöldborsófőzelék, sült debrecenivel
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg fagyasztott zöldborsó

1evőkanál zsír

4-5 evőkanál liszt

2 dl tejszín

1 pici fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

Fűszerek: ,cukor,vegeta,pirospaprika

Debreceni vagy virsli

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A borsót a cukorral,sóval,vegetával,aprított vöröshagymával,annyi vízben,ami ellepi, feltesszük főzni. Közben a zsírral és 2 kanál liszttel,fokhagymás,pirospaprikás rántást készítünk. A tejszínt pedig simára dolgozzuk a maradék liszttel. Amikor a borsó megfőtt, hozzáadjuk a rántást és a habarást is. Átrottyantjuk és a bevagdosott virsliket és debreceni kolbászokat megsütjük, majd tálaljuk.

Szakács: Lujza


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Anyika 2012 november 12

Én másképpen készítem, de biztos így is nagyon finom! Ügyes vagy! ♥

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*