Én másképpen készítem, de biztos így is nagyon finom! Ügyes vagy! ♥
1 kg fagyasztott zöldborsó
1evőkanál zsír
4-5 evőkanál liszt
2 dl tejszín
1 pici fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
Fűszerek: só,cukor,vegeta,pirospaprika
Debreceni vagy virsli
A borsót a cukorral,sóval,vegetával,aprított vöröshagymával,annyi vízben,ami ellepi, feltesszük főzni. Közben a zsírral és 2 kanál liszttel,fokhagymás,pirospaprikás rántást készítünk. A tejszínt pedig simára dolgozzuk a maradék liszttel. Amikor a borsó megfőtt, hozzáadjuk a rántást és a habarást is. Átrottyantjuk és a bevagdosott virsliket és debreceni kolbászokat megsütjük, majd tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.