Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 12 hétfő Pongrác névnapja

Főoldal » Könnyű » Zöldborsófözelék csirkemájjal

felvitel dátuma: 2013-05-07 12:40:26       mai nézettség: 1       nézettség: 1456
részletes recept
Zöldborsófözelék csirkemájjal
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 ü zöldborsó vagy fagyasztott
  • bors
  • delikát
  • cukor
  • liszt
  • tejföl
  • tej
  • víz
  • csirkemáj (0,5 kg)
  • hagyma
  • olaj
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Megtisztítom a zöldborsót, majd kb 1 l vízben felteszem a tűzre és puhára főzöm. Teszek hozzá 2 ek delikátot egy kevés borsot , pici sót és annyi kristálycukrot amilyen édesen szeretném. Míg ez addig 3 ek lisztet egy kis tejfölt elkeverek csomómentesen adok hozzá tejet is. Ha már majdnem a borsó a tejfölös habarást gyors kevergetés mellett hozzáadom és annyi tejet adok hozzá amilyen sűrűségűre szeretném. Kis ideig kevergetem míg felforr és kész. A csirkemájból pörköltet készítek és ezzel tálalom.

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*