Megtisztítom a zöldborsót, majd kb 1 l vízben felteszem a tűzre és puhára főzöm. Teszek hozzá 2 ek delikátot egy kevés borsot , pici sót és annyi kristálycukrot amilyen édesen szeretném. Míg ez fő addig 3 ek lisztet egy kis tejfölt elkeverek csomómentesen adok hozzá tejet is. Ha már majdnem jó a borsó a tejfölös habarást gyors kevergetés mellett hozzáadom és annyi tejet adok hozzá amilyen sűrűségűre szeretném. Kis ideig kevergetem míg felforr és kész. A csirkemájból pörköltet készítek és ezzel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.