· 70dkg zöldborsó
· 30dkg burgonya
· 3 ev k napraforgó olaj
· 1 tk pirospaprika
· 2 csk liszt
· 2-3 ev k cukor ,ha édesebben szeret i valaki akkor több is lehet
· 1 tk só
1. A borsót annyi vízben feltesszük főni, ami éppen ellepi, a megtísztitott kockára vágott burgonyával együtt .Amikor már megpuhult, az olajon rántást készítünk.
2. Amikor a liszt megpirult, lehúzzuk a lángról, és hozzáadjuk a pirospaprikát .Berántjuk az immáron puha főzött borsó és krumpli elegyet , Folyamatos keveréssel adagoljuk hozzá a rántást így nem lesz csomós ,1-2 percig kevergetjük, amíg újra felforr.A végén rakom bele a sót és cukrot ,beízesítem és kész a finom főzelék .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.