50dkg zöldborsó
3 sárgarépa
2 fehér répa
1 karalábé
csipetkéhez:2 tojás,liszt,pici só,ételizesítő
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A borsót és a megtisztitott felaprított zöldségeket kevés olajon puhára pároljuk megszórjuk egy kis cukorral pici vizet öntünk rá majd meghintsük p.paprikával és felöntjük bő vízzel.
Ízesítem ételizésitővel,és mikor megpuhultak a zöldségek jöhet bele a csipetke.
A csipetkénél 2 tojásból lisztből pici sóból kemény tésztát készítünk és beleszaggatjuk a levesbe.
Néhány perc múlva tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.