Hasonlóan szoktam én is készíteni, de én még teszek bele füstölt kolbászt vagy húst, illetőleg be is habarom tejföllel. Pont a héten készítettem :-)
750 gr zöldbab
1 csokor petrezselyemzöld
1 csokor kapor
5 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
2 kiskanál pirospaprika
só
tejföl
A megtisztított, felvágott zöldbabot petrezselymes olajon megpárolom, ha puha, megszórom liszttel, pirospaprikával, vízzel feleresztem, megsózom, beleteszem az apróra vágott kaprot, kicsit főzöm. Tálaláskor tejfölt teszek bele. Meglepően finom az íze ennek a levesnek. Próbáljátok ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.