Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 3 szombat Tímea, Irma névnapja

Főoldal » Zöldbableves egyszerűen ( kolozsvári )

felvitel dátuma: 2011-07-15 23:07:46       mai nézettség: 1       nézettség: 1995
részletes recept
Zöldbableves egyszerűen ( kolozsvári )
Hozzávalók 4 személyre:

750 gr zöldbab
1 csokor petrezselyemzöld
1 csokor kapor
5 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
2 kiskanál pirospaprika


tejföl
 

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A megtisztított, felvágott zöldbabot petrezselymes olajon megpárolom, ha puha, megszórom liszttel, pirospaprikával, vízzel feleresztem, megsózom, beleteszem az apróra vágott kaprot, kicsit főzöm. Tálaláskor tejfölt teszek bele. Meglepően finom az íze ennek a levesnek. Próbáljátok ki.

Szakács: Rozi


Film link: http://www.facebook.com/l/4c3b4vv_dbVTVCIiXxFsDQKnDKg/somorcik.sz.rozalia@gmail.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Hani 2011 július 15

Hasonlóan szoktam én is készíteni, de én még teszek bele füstölt kolbászt vagy húst, illetőleg be is habarom tejföllel. Pont a héten készítettem :-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*