- 3-4 ek olaj
-2-3 ek liszt
- 2 kk őrölt pirospaprika
- petrezselyem zöldje,kapor,
-fél kg zöldbab lehet sárga vagy zöld hűvelyű
-1 doboz tejföl,só
-15-20dkg füstölt hús v.kolbász is lehet
A zöldbabot / én fagyasztóból vettem ki -saját termés/ petrezselymes olajon megpárolom,mikor megpuhult megszórom liszttel,pirospaprikával és felengedem vízzel.
A füstölt húst felkockázom és hozzá adom a leveshez,ízesítem sóval,apróra vágott kaporral.Elkészítem a habarást és lassan folytonos kevergetés mellett hozzá öntöm.
Kicsit még főzöm és kész is,lehet tálalni.Finom egyszerű leves és laktató.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.