Nagyon jól néz ki, Bence még inkább!!!!!!!! Imádom, de nagyon ritkán fozom, mert rajtam kívul senki sem szereti. Ahogy látom, Bence nagyon, hogy még be is segít, gratula!
50 dkg zöldbab(most fagyasztottat használtam)
1 kis fej hagyma
kevés fokhagymapor
pirospaprika
2 ek. olaj
1 ek. apróra vagdalt kapor
1,5 dl tejföl
1 ek. liszt
delikát
A hagymát egészen apróra összevágom, megfuttatom az olajon, majd megszórom paprikával, és felöntöm kevés vízzel. Összefőzöm, mint egy pörköltalapot, majd ha felforr, ráteszem a zöldbabot. Átforgatom, és annyi vizet öntök rá, hogy éppen csak ellepje. Megszórom delikáttal, és fedő alatt párolom. Közben a tejfölt csomómentesre keverem a liszttel. Ha megfő a zöldbab, behabarom, és megszórom vágott kaporral. Még egyet rottyantok rajta, és készen is van. Aki szereti, pici ecetet csepegtethet bele. Én ma fasírtot készítettem hozzá.
Nagyon jól néz ki, Bence még inkább!!!!!!!! Imádom, de nagyon ritkán fozom, mert rajtam kívul senki sem szereti. Ahogy látom, Bence nagyon, hogy még be is segít, gratula!
Köszi Anna! Nálunk nagy kedvenc, csakúgy, mint minden főzelék. Bence szivesen segédkezik a konyhában, néha alig tudom arrébb tessékelni:-))
Bár kaprom nem volt, megfoztem magamnak, nagyon finom!
Egészségedre drága Annám!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.