Zöldbab fözelék fasirttal vagy rántott gombával:
2 üveg zöldbab
so
vegeta
liszt
olaj
fasirt:
600 gram darált hús
1 nagy hagyma
2 gerezd fokhagyma
so
vegeta
bors
piros paprika
áztatott zsemle
1db tojás
pici zsemlemorzsa
rántott gomba:
500 gram gomba
so
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A 2 üveg zöldbaböt bele öntöm egy lábosba és teszek anyi vízzet hozzá hogy ellepje krumplit megpucolom és kockára felkockázom és bele rakom a babba rakok bele sót kicsi vegetát És fel rakom fölni adig míg föl adig megcsinálom a rántást olaj liszt zsemleszínűre pirítom amikor a krumpli megföt akkor bele rakom a rántást és be rántom.ha túl sűrű vízzel hígítom. Várok vele kicsit rotyantom és kész. Csinálom a fasírttot: A darált hústegy talba rakom és a vöröshagymátkis apróra vágom a fokhagymát is és rá rakom a húsra teszek hozzá sót vegetát borsot és pirospaprikát rakok bele egy tojást és azt áztatott zselét vagy kenyere amit kinyom kódja rakok bele és ezt össze dolgozom amint kész mellegítek olajat és a húsból csinálok kis gombócokat és avegen zsemlemorzsába bele mártom és úgy sütöm ki. Rántott gomba: A gombákat megpucolom és a szárát eltávolítás a kalapjátol megsózom és csinálom a panirt liszt egy tálba tojást bele egy kis só majd zsemlemorzsa. És mártom atom a lisztbe a a tojásba a zsemlemorzsába és bő meleg olajba kisütöm. Lehet válogatni ki mivel szereti.én gombával a párom fasírttal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.