30 dkg uborka legjobb az apró
1 kis fej fejes saláta
1 fél lila káposzta
2-3 szál sárgarépa
1 nagy doboz tejföl
1 marék szárított fokhagyma
1 mokkáskanál konyhasó
3-6 szem koriandermag darabosra törve
5-10 mustármag darabosra törve
késhegynyi őrölt bors
1 mokkáskanál 20% ecet
ízlés szerint őrölt chili paprika (kihagyható)
2 -3 gerezd fokhagyma
A zöldségeket tisztítsuk meg ,a répát és a káposztát a lehető legvékonyabbra szeljük a salátát csíkokra vagdossuk.
Az uborkát gyaluljuk le uborkagyalun. Ekkor mehet bele a hozzávalóknál említett mennyiségben az összes fűszer és minden hozzávaló. Kevergessük kicsit, majd kóstoljuk meg. Ha szeretnénk, ízesítsük még ízlés szerint. Ha ez megvan, tegyük be a hűtőbe legalább 5-6 órát pihenni, hogy az ízek összeérjenek benne. Ezt követően hidegen lehet tálalni. nekünk nagyon ízlett.A káposzta engedhet a színéből szép rózsaszínes salátánk lesz .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.