Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Zöld paradicsom savanyúság Csildi befőz

felvitel dátuma: 2013-10-07 18:15:00       mai nézettség: 1       nézettség: 4520
részletes recept
Zöld paradicsom savanyúság Csildi befőz
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

 

1 kg zöld, éretlen paradicsom

1/2 liter víz

 1 tk mustármag

1 tk koriandermag

1 szál kapor

1 tk egész bors

1-3 szem babérlevél

1 ev k só

3 dl 10 %-os ételecet

1 kk Na-benzoát

Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A paradicsomot többször váltott vízben megmossuk, majd egészben, vagy darabolva üvegekbe töltjük.

A vizet felforraljuk a fűszerekkel, sóval, és a nátrium-benzoáttal, majd hagyjuk kihűlni. A felöntőlevet előző nap is el lehet készíteni.

A berakott üvegeket felöntjük a fűszeres lével, majd lezárjuk és a végleges helyére tesszük.

 

nekem  5 l üveggel  a mennyiség  ötszöröse kellett

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*