Hozzávalók:
1 kg zöld, éretlen paradicsom
1/2 liter víz
1 tk mustármag
1 tk koriandermag
1 szál kapor
1 tk egész bors
1-3 szem babérlevél
1 ev k só
3 dl 10 %-os ételecet
1 kk Na-benzoát
A paradicsomot többször váltott vízben megmossuk, majd egészben, vagy darabolva üvegekbe töltjük.
A vizet felforraljuk a fűszerekkel, sóval, és a nátrium-benzoáttal, majd hagyjuk kihűlni. A felöntőlevet előző nap is el lehet készíteni.
A berakott üvegeket felöntjük a fűszeres lével, majd lezárjuk és a végleges helyére tesszük.
nekem 5 l üveggel a mennyiség ötszöröse kellett
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.