Még nem ettem, biztos finom.!!!
Cukorsziruphoz:
Egy lábasban felforraljuk az ecetes vizet, ebben felfőzzük a fügéket. (A fügék szárát vágjuk le, mert az nem fog megpuhulni.)
A cukorból és a vízből szirupot főzünk, és az ecetes vízből kiszedett fügéket most ebben főzzük fel. Ízlés szerint ízesíthetjük a szirupot a citrommal és a vaníliával, de ezek nélkül is finom lesz.
Letakarjuk, és másnapig állni hagyjuk.
Másnap a fügéket kiszedjük a szirupból, a szirupot újra felforraljuk, beleforgatjuk a fügéket, és újra állni hagyjuk.
Harmadnap ugyanezt ismételjük.
A harmadszori felfőzés után üvegekbe tesszük a fügéket, a szirupot felfőzzük, ráöntjük a fügékre, végül lezárhatjuk az üvegeket.
Elkészítésénél használt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.