10 dkg dióbél
15 dkg majonéz
12 dkg zeller
12 dkg savanykás alma
5 dkg cukor
1 dl tejszín
0,5 dl fehér bor
fehérbors, só ízlés szerint
A majonézt a borral, őrölt borssal, cukorral és a tejszínnel mártás sűrűségűre keverjük.
Az savanykás fajta almát és a megfőzött zellert apró kockára vágjuk, és az apróra vágott dióbéllel a mártásba tesszük.
Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.